Köttfärs
Lök
Potatis
Citron
Tomatpure
Vitlök
Buljong
Salt
Peppar
Lite chilipulver
Creme fraich
Skala och tärna potatisen.
Bryn den tärnade löken tillsammans med köttfärsen.
Ha på tomatpure, vatten och buljong.
Salta, peppra och ha lite chilipulver.
Låt sjuda tills potatisen är klar.
Smaka av med en skvätt citron.
Toppa med en sked creme fraich
/FruRoddan
Hej :)
SvaraRaderaLinda (@lindasvardag) här. Det vore kanon om ni skrev hur mycket av varje man ska använda av varje produkt.
Jag är helt lost i köket och vågar inte chansa ;)
Toppenidé det här med bloggen :)
Kram kram
Ja jag vet! Jag borde ju det. Men glömmer alltid sånt eftersom jag bara höftar o lagat till 60pers ;) ska bättra mig! :)
SvaraRaderaKram kram @FruRoddan