Det va superlätt och sjukt gott!
4 personer
2msk olja
500g tärnad kycklingfilè
5msk olja
100 osaltade cashewnötter
3 knipplökar (vårlök)
2 tomater
200g champinjoner
Sojasås
2msk fisksås
2msk ostronsås
1msk socker
Mariner kycklingen i soja ca 10 min.
Hetta upp oljan i en stekpanna, tillsätt nötterna och stek dem gyllenbruna.
tag ur nöttera och låt dom rinna av på hushållspapper.
Skölj löken och skär i 2 cm´s längder.
Skölj tomaterna och champinjonerna som sedan tärnas.
Hetta upp oljan i pannan och stek kycklingen under omrörning ett par minuter.
Tillsätt tomater, lök, svamp och nötter.
Stek under omrörning.
Sänk värmen och smaksätt med fisksås, ostronsås och socker.
Servera med ris eller nudlar.
Smaklig måltid!
/FruRoddan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar