tisdag 28 augusti 2012

Fisklasagne

Det låter inte helkul men det är ett jäkligt gott och lätt recept. Och ungarna älskar det. Dock tar det lite tid. Det är ju ändå lasagne. Det tar ju sin lilla tid.

1 Lök
Valfri vit fisk
2brk Krossad tomat
Timjan
Salt
Peppar
1 ask Mjukost + 5dl Cremefraiche (eller 2 tetror färdig ostsås)
Eventuellt Grädde
Riven ost
Lasagneplattor

Stek löken.
Ha i krossad tomat och kokt fisk.
Salta och peppra och ha i timjan.
Låt puttra ihop lite.

Blanda mjukost & creme fraich blandningen och eventuellt grädde. (eller använd ostsåsen som den är)
Varva lasagneplattor, fiskröran och ostsåsen.
Avsluta med ostsåsen och strö över riven ost.
In i ugnen på ca 160-200 grader tills den "stannat" och fått fin färg.

Smaklig måltid!

/FruRoddan


2 kommentarer:

  1. Det lät jättegott! Men för oss som inte kan laga mat är det svårt att lyckas utan att veta hur mycket det ska vara av varje ingrediens. Snälla komplettera, skulle så gärna vilja laga dina underbara rätter. Kram

    SvaraRadera
  2. Ska se vad jag kan göra. Det är dock lite svårt eftersom jag lagar dessa mattätter till runt 60pers o höftse en del. Men ska ta mig i kragen o göra det vid tillfälle. Kram / fruRoddan

    SvaraRadera