tisdag 23 oktober 2012

Panerad fisk

Det är är typ världens mest underskattade mat, enligt mig.

Panerad fisk med potatis och hemgjord remouladsås.

Valfri vit fiskfilé
Ägg
Ströbröd
Vetemjöl
Salt
Peppar

Remouladsås:
1 liten burk pickles
3-4 msk majonnäs
1 liten gul lök
1 skvätt senap

Salta och peppra fiskfiléerna.
Vänd fisken i mjöl, sen i uppvispat ägg och sist i ströbröd.
Stek i mycket smör!

Remouladsås:
Hacka/riv pickles och lök i en assistent. (går bra att hacka för hand också men det blir lite för grova bitar tycker jag)
Blanda det med majonnäs och en skvätt senap.
Detta är vääääärldens godaste remouladsås kan jag meddela.

Servera med kokt potatis och rivna morrötter.

/ @FruRoddan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar