onsdag 31 oktober 2012

Kycklingpaj Light

Lite lättare variant av kycklingpaj som ändå var grymt god.

Pajskal:
50 gram smör
1 dl fil eller naturell yoghurt
2 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl

Blanda samman. Tryck ut i form. Förgrädda i ca 8 min, 225 grader.

Fyllning:
250 gram kycklingfile
1 purjolök
2 paprikor
1 burk (400 gram) champinjoner
1 burk majs
2 msk vetemjöl
2 dl matlagningsgrädde
2 msk chilisås
(ev. Riven ost)

Bryn kyckling, tillsätt lök och grönsaker och bryn även det.
Strö över vetemjöl. Späd med matgrädden och låt småkoka 3 min.
Tillsätt chilisås och smaka av med salt och peppar.
Häll såsen i pajskalet och strö över eventuell ost.
Grädda i 225 grader, ca 20 minuter.

Smaklig måltid! //@karoluttan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar