torsdag 1 november 2012

Spöklik middag

Igår var det Halloween så det firades här hemma, idag. Logiskt värre. ;)

Vi åt gröna maskar med fladdermusvingar, blodsås och häxtungor.

Till efterrätt blev det Pumpagubbar med glass.

Fladdermusvingar:
Kycklingbröstfilé vänt i ägg, salt, peppar och vallmofrön.
Stek på tills dom är klara.

Blodsås:
1 hackad lök
5-6 tärnade tomater
Hackad basilika.

Stek löken och tomaterna till en sås. Ha i hackad basilika, lite salt o peppar.

Häxtungor:
Baguette
Vitlökssmör
Basilika.

Gör ett vitlökssmör och bre på baguettbitar. In i ugnen tills de fått fin färg.

Gröna maskar:
Grön tagliatelle


Pumpagubbar med glass:

Gröp ur en apelsin som du gör när du gör en pumpagubbe.
Skär ut ett ansikte.
Ha i glass och önskad topping.

Ha så ryyyyysligt kul nu!

/ @FruRoddan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar